Hallo wereld

En dan is er een dag waarbij je weer toe bent aan een volgende stap. Zoals elke keer lijkt het wel of cirkels rond mogen worden gemaakt en zich dan vanuit het niets, of eigenlijk vanuit het alles weer zo’n moment aandient.

Vandaag besluit ik om mijn verhaal te delen met de wereld. Mijn verhaal staat niet op zichzelf. Ik ben slechts een onderdeel van een wereld die mij spiegelt in wie ik ben. Je leert jezelf pas kennen in de reflectie van een ander. Zo werkt het voor jou Ă©n zo werkt het voor mij.

Naast de rollen die ik vervul in mijn leven heb ik het recht en de plicht om mijzelf te leren kennen zoals ik ben. Vanuit interactie met mijn omgeving leer ik mijzelf kennen en onderscheid te maken. Dat klinkt heel technisch maar feitelijk leer ik meer van mijn omgeving op een natuurlijke manier.

Dit ben ik…

Dit is mijn kwetsbaarheid, mijn kracht, mijn openheid, mijn waarheid.

En voor altijd ben ik … onder constructie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.